Graffiti workshop streetart

Portretten schilderen

Een portret leren schilderen, dat is een leuke creatieve activiteit die een beginner of een ervaren artiest zal aanspreken. Toch is dit niet voor iedereen weggelegd, een portret maken doe je niet zomaar. Hier gaan vele manuren en dagen werk in zitten en is dus veelal weggelegd voor de ervaren en geduldige kunstenaars onder ons!

Maar weest gerust, iedereen moet toch ergens beginnen. Door veel te oefenen kom je al heel ver, maar bepaalde basistechnieken kun je ook leren van een docent of ervaren kunstenaar .

Streetart workshops

Om een portret realistisch te kunnen maken is veel ervaring nodig, of dit nou met spuitbus is of met kwast. Wil je dit ook leren? Dat kan! Bij Graffitifun bieden ze graffiti workshops aan om gezichten te leren maken. Dit word gedaan in een leuke workshop graffiti portretten maken.

Onder begeleiding van een echte graffiti artiest met vele jaren ervaring leer jij de kunst van graffiti en hoe je deze streetart kunstwerken opzet helemaal in lagen.

Een graffiti les is de ideale bedrijfs en vrienden- activiteit en uitje om sowieso één keer meegemaakt te hebben. Samen met een docent of echte graffiti artiest krijgt iedereen uitleg over de geschiedenis van graffiti en hoe je de diverse technieken toepast met echte lage druk graffiti spuitbussen. Een bedrijf welke hierin bijvoorbeeld gespecialiseerd is, is bijvoorbeeld Graffitifun.


Streetart of graffiti

Met graffiti kun je ook met spuitbussen de mooiste portretten maken of andere schilderijen naar wens. Dit hoeft niet altijd met kwast te zijn. Het verschil met streetart is dat graffiti echt meer van de straat komt en veelal meer gebruikt gemaakt worden van letter pieces en throw- ups.